De fretten die verwend willen worden

Klik op het hartje voor de fretten die verwend willen worden

Verwende fretten

Klik op smiley voor de fretten die al verwend zijn door kerstmannen en kerstvrouwen

Tweety icon_rendeericon_rendeericon_rendeericon_rendeericon_rendeer

tweety

Hoi, ik ben Tweety. Ik dank mijn naam aan de kanariegele kleur die ik had toen ik gevonden ben. Dat kwam omdat ik niet gecastreerd was.
Ik zwierf op straat en was heel ziek, maar gelukkig heeft iemand mij gevonden en naar een speciale frettenopvang gebracht. Daar ben ik liefdevol verzorgd en ben ik flink opgeknapt. Ik ben aangekomen en mijn vachtje is nu weer mooi wit omdat ik een implantaat gekregen heb. Maar zoals zoveel andere fretten ben ik ook ziek, dat komt door een heel naar virus waarvoor, nog geen genezende medicijnen zijn. Ik woon nu bij andere mensen en die zorgen heel erg goed voor mij, maar omdat zij even een paar weken naar het buitenland moesten, zit ik nu in een hotel. Een frettenhotel wel te verstaan. Daar vier ik de feestdagen.

Het was een grote verrassing dat ik mee mag doen met de Kerstfrettenactie. Ik mag een kadootje vragen voor de kerst, is dat even leuk!

Ik hoop dat er snel een medicijn gevonden wordt voor het virus waarmee ik besmet ben, dus een centje in de spaarpot zou fijn zijn. Ik ben ook dol op een papje waar mijn medicijnen doorheen gaan, zodat ik die elke dag binnen krijg. Dat papje heet Waltham. Daar zou ik ook heel blij mee zijn!

Wordt jij mijn kerstman of kerstvrouw? Alvast bedankt en lieve mokjes van mij,

Tweety


Ik heb kerstvrouwen

icon_rendeerYvonne Huysman

icon_rendeerTrea

icon_rendeerMonique Flippo

icon_rendeerJolanda Versteeg

icon_rendeerMarjan Nederveen