De fretten die verwend willen worden

Klik op het hartje voor de fretten die verwend willen worden

Verwende fretten

Klik op smiley voor de fretten die al verwend zijn door kerstmannen en kerstvrouwen

Om de adoptiefretten en fretten in de opvang een mooie Kerst te bezorgen, vond in december voor de viertiende keer de Kerstactie plaats. Op de website www.kerstfretten.nl kon u een van de vele kerstfretten steunen met een kerstpakket, financiële steun of zelfs een dier in huis nemen.

Frettenopvangen

In diverse frettenopvangen zaten (en zitten) nog fretten die om welke reden dan ook niet geplaatst (kunnen) worden. Tijdens de Kerstactie is er speciale aandacht voor de honderden fretten die jaarlijks in Nederland in een opvang terechtkomen. Deze fretten worden om uiteenlopende redenen daar gebracht. Deze dieren hebben allemaal één ding gemeen: ze verdienen het niet om 'afgedankt' te worden.

Bedankt allemaal!! Voor alle zorgen, tijd en liefde die jullie aan de opvangfretten besteden.

Kerstmannen en bedankjes

En jullie hebben heel goed gedacht aan de Kerst(b)engeltjes ...! Het is dankzij jullie (de gulle gevers) weer een geweldig succes geworden! Dit was de 14e keer dat Stichting De Fret deze actie kon organiseren.

Ver voor de einddatum van 24 december waren ALLE fretten al verwend en dit is een ongekend succes. Mede namens VZW Dierengeluk (België), Stichting Fret & Welzijn, Natascha’s Frettencoaching en de Werkgroep Rauwvoeding Fret danken wij iedereen voor hun bijdrage! Hierna volgt een foto-impressie van het rondbrengen naar en in ontvangst nemen door de diverse opvangen....

 foto 1

Foto 2 harley        Foto 3

Harley en Gemma zijn Kerstfretjes geworden en kregen tijdens de Kerstactie een eigen warm mandje ...Heel veel geluk lieffies!

 

Foto 4 

Foto 5

 

Foto 6

 

 foto 7