De fretten die verwend willen worden

Klik op het hartje voor de fretten die verwend willen worden

Verwende fretten

Klik op smiley voor de fretten die al verwend zijn door kerstmannen en kerstvrouwen

 

Om de adoptiefretten en fretten in de opvang een mooie Kerst te bezorgen, vond in december voor de elfde keer de Kerstactie plaats. Op de website www.kerstfretten.nl kon u een van de vele kerstfretten steunen met een kerstpakket, financiële steun of zelfs een dier in huis nemen.

Frettenopvangen

In diverse frettenopvangen zaten (en zitten) nog fretten die om welke reden dan ook niet geplaatst (kunnen) worden. Tijdens de Kerstactie is er speciale aandacht voor de honderden fretten die jaarlijks in Nederland in een opvang terechtkomen. Deze fretten worden om uiteenlopende redenen daar gebracht. Deze dieren hebben allemaal één ding gemeen: ze verdienen het niet om 'afgedankt' te worden.

Bedankt allemaal!! Voor alle zorgen, tijd en liefde die jullie aan de opvangfretten besteden.

Kerstmannen en bedankjes

Op verschillende manieren konden de opvangfretjes gesteund worden. Er konden kerstpakketten gestuurd worden naar de opvangfretten. Maar er kon ook voor gekozen worden om spullen via de speciale Kerstactiewebwinkel te versturen of geld over te maken. En natuurlijk was het mogelijk om opvangfretjes (financieel) te adopteren of in huis te nemen! 

En wat zeggen de opvangen (en de fretten) er zelf van?

Stichting De Fret

De Post.nl heeft diverse ritjes gemaakt naar de Marchantstraat in Zwijndrecht en de mooiste en leukste cadeautjes gebracht. Heel hartverwarmend allemaal. De foto's zeggen genoeg. Nogmaals heel hartelijk dank aan de Kerstmannen en vrouwen namens Stichting De Fret.

SDF 1

 

SDF 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natascha's Frettencoaching

Ik wil iedereen bedanken die kerstman of kerstvrouw is geweest van één of meer fretjes van Natascha's Frettencoaching, die deel hebben genomen aan de Kerstactie. De foto's geven een mooi beeld van alle verwennerij.

Natascha 2     Natascha 1   

 Natascha 3         Natascha 4 

 Natascha 5

 

VZW Dierengeluk

Beste kerstmannen,

Wij Bino, Hunter, Kyla, Gardini, Loena, Louise, Tharon, Freya, Gudrun en Toki bedanken voor de leuke geschenkjes die ons werden doorgestuurd. Het was een heel werk om alles te controleren en te besnuffelen. Alles werd goedgekeurd.

Wij willen u bedanken voor de steun die jullie ons geven en dat we ieder jaar mogen meedoen met de kerstactie van Stichting De Fret.

Een dikke knuffel en vele groetjes van onze opvangmama en opvangpapa.

mvg,


Corie Cardon
vzw Dierengeluk, België

 VZW

 

Overige opvangen

Ook de opvang van Fret&Welzijn, Arie Ceelie, Opvang Wezep en Frettig Gestoord bedanken iedereen voor hun enthousiasme en lieve cadeautjes of financiële bijdrage ...