De fretten die verwend willen worden

Klik op het hartje voor de fretten die verwend willen worden

Verwende fretten

Klik op smiley voor de fretten die al verwend zijn door kerstmannen en kerstvrouwen

Bindi  icon_rendeericon_rendeericon_rendeericon_rendeer

 Bindi 1  Bindi 2 

 Bindi 3

Hallo allemaal,

Ik ben Bindi en ik ben in een adoptiefret van Stichting Fret & Welzijn. Ik ben geboren in mei 2018. Mijn adoptie slaafje wilde nieuwe foto's maken voor de kerstactie. Nu je ziet het resultaat ik heb een heel mooi kontje. 😂 Eentje was gelukt van mijn hoofdje. Ik heb wel de grootste lol gehad. Snel in 1 van de egelhuisjes verstoppen. Snel met mijn kop in de potgrond. 

Ik zit niet meer in een kooi. Ik heb een binnen en buiten ruimte en mag zelf bepalen wanneer ik buiten ga spelen. Als ik midden in de nacht zin heb om in mijn tuintje te graven dan mag dat. Ik mag best wel veel. Behalve dat bijten in enkels niet echt gewaardeerd wordt door mijn adoptie mama.

Ik ben ziek door het corona FRCoV mutatie virus. Ik weet dat ik hoogst waarschijnlijk niet heel erg oud zal worden, dat is slikken natuurlijk. Wat een vreselijke ziekte ook. Hopelijk wordt er snel een oplossing gevonden, zodat mijn levensverwachting aanziendelijk verbeterd zal worden.

Door mijn ziekte had ik knaag neigingen en dat resulteerde in knagen aan mijn slaapspullen. Ik heb nu slaapspullen van spijkerstof en knaag daar niet meer aan.

Ik zou heel graag centjes willen hebben voor de kerst. Ik heb namelijk medicijnen en die kosten geld en ik heb ook al 2 jaar mijn implantaat. Ik zal dus ook een nieuw implantaat nodig hebben. Wil je liever toch iets anders doen Waltham, Ziwipeak brokjes en spijker stof slaap spullen zijn natuurlijk ook welkom.

Groetjes,

Bindi


Ik heb kerstvrouwen en een kerstman

icon_rendeerManouk van Ginneken

icon_rendeerMarjanne Nederveen

icon_rendeerKatja Riel

icon_rendeerYasmine en Philip