De fretten die verwend willen worden

Klik op het hartje voor de fretten die verwend willen worden

Verwende fretten

Klik op smiley voor de fretten die al verwend zijn door kerstmannen en kerstvrouwen

Moos icon_rendeericon_rendeericon_rendeericon_rendeer

Moos

Hai, ik ben Moos en ik ben 1,5 jaar oud. Begin dit jaar ben ik via SDF bij een fretten (vakantie)opvang gekomen. Mijn vorige baas wilde mij niet meer hebben, omdat ik flink kon bijten. Ik ben hier nu de enige vaste bewoner, de andere fretjes die wel eens komen logeren gaan altijd weer naar huis. Maar ik mag blijven. Ik heb dus vaak het rijk alleen en dat vind ik fijn. Ik ben een fruns en daardoor is mijn gedrag soms wat anders dan bij de meeste fretjes en kan ik ook nog wel eens flink happen naar mensen, zeker als ik ze niet goed ken.

Maar daar geven ze hier niet om hoor, ik mag zijn wie en wat ik ben. En ik ben al véél liever en rustiger geworden in de afgelopen maanden.

Ik ben jammer genoeg ook ziek, ik heb het corona mutatie virus en daardoor heb ik altijd medicijnen nodig en goed voer.

Tot mijn verrassing mag ik meedoen met de kerstfrettenactie. Ik mag een verlanglijstje maken en lieve mensen zullen dan iets voor mij kopen. Is dat even leuk?! Je kan mij een plezier doen met Ziwipeak brokjes, die vind ik erg lekker en die zijn goed voor mij. Virbac brokjes lust ik ook en zalmpasta vind ik ook lekker. Van snoepjes houd ik niet en papjes hebben we hier voorlopig voldoende.

Om te spelen wil ik wel graag een golfballetje of andere harde bal, een kraakzak of tunnel is ook altijd goed. Dat kan ik tenminste niet kapot bijten. En anders is een centje voor in mijn medicijn spaarpotje ook altijd welkom, want die zijn best duur. Nou, ik ga weer spelen hoor!

Doeiiii, en fijne kerstdagen namens mij en mijn verzorgers.


Ik heb een kerstman en kerstvrouwen

icon_rendeerPierre en Jacqueline

icon_rendeerKaren Pedro

icon_rendeerMonique Flippo

icon_rendeerHetty Peters