De fretten die verwend willen worden

Klik op het hartje voor de fretten die verwend willen worden

Verwende fretten

Klik op smiley voor de fretten die al verwend zijn door kerstmannen en kerstvrouwen

Imri icon_rendeericon_rendeericon_rendeericon_rendeer

Imri

Hallo allemaal,

Ik ben Imri en ik ben in een adoptiefret van Stichting Fret & Welzijn. Ik ben geboren in mei en ik heb 6 broertjes en zusjes.  Er woont nog een zusje Bindi boven me in de Ferret Nation. We spelen niet samen hoor, dat wil ik niet. Ik ben niet voor niets net als Bindi een solitaire fret. 

In het begin had ik nog niet zo door waarvoor een poepbak diende in de kooi. Mijn adoptie mama werd een beetje gek van mij want ik poepte en plaste overal behalve in de poepbak. Nu heb ik het in de kooi echt wel door en mik poepjes en plasjes keurig in de poepbak. Buiten de kooi zet ik miijn kontje standaard altijd naast de poepbak. Echt ik ga er gewoon naast staan. Dat krijgen ze me niet afgeleerd lekker puh. 

Ik vind het leuk om fleecedekens en handdoeken in mijn buizenstelsel te slepen en de fleecedekentjes stop ik altijd in mijn slaapzak, want dat is heerlijk knus en lekker warm. Graven in de plantenbak vind ik geweldig.

Ik vind het heerlijk om met mijn adoptiemama te spelen. Lekker ravotten en klimmen op haar schouder. Echter als ik terug in de kooi moet, omdat blijkbaar mijn zusje Bindi ook los mag lopen, dan krijgt mijn adoptiemama me lekker niet te pakken. Ik blijf haar dan aankijken vanuit mijn buizenstelsel en als ze dan me probeert te pakken verstop ik me verder in mijn buizenstelsel. Ja wat is dat nou waarom moet mijn zusje ook loslopen. 

Ik zou heel graag centjes willen hebben voor de kerst. Ik moet namelijk nog een implantaat krijgen en dat is niet goedkoop. Alvast hartstikke bedankt als je mij uitzoekt als kerstfret.

Groetjes,

Imri


Ik heb kerstvrouwen

icon_rendeerCorrie

icon_rendeerMonique Flippo

icon_rendeerBrigitte

icon_rendeerMarianne Boymans