De fretten die verwend willen worden

Klik op het hartje voor de fretten die verwend willen worden

Verwende fretten

Klik op smiley voor de fretten die al verwend zijn door kerstmannen en kerstvrouwen

Gebruikersmenu

Mukicon_rendeericon_rendeericon_rendeer

Muk

Ik ben Muk, de broer van Puk en Luck en kom ook uit die bizarre situatie met mijn twee broers. Ik zal in herhaling vallen, maar heb hetzelfde meegemaakt als mijn broer Puk.
Op 27 september 2017 ben ik met mijn broer Puk opgehaald bij een particulier. Het contact ging via de dierenambulance. Mijn vorige baasje had een dag eerder ons gekocht, met 6 weken jong werden we verkocht op MP. Ze waren erg geschokt hoe wij zaten en namen ons toch mee, ze vertelde “hebben ze er toch 2 “bevrijd". Wij zaten met andere tussen de blaffende honden en jonge konijntjes in een kooi van alleen gaas, en zeer klein. Eenmaal thuis wisten ze niet wat ze met ons moesten, want we huilen van de honger en naar ons mam, en zij waren beginners. Vandaar dat de dierenambulance is gebeld en die hebben de mevrouw weer gebeld waar we nu wonen. Ondertussen waren er verschillende contacten geweest waar wij zijn geboren, maar die man is niet van plan om ons mam te laten helpen, en heeft elk jaar een nestje, koopt babyvoeding uit de supermarkt en dat krijgen wij. Ook brinta met melk kregen wij. Zijn woorden "ach nee, tis niet zielig, ze zitten altijd buiten, en vroeger deden we niet anders, het is niet slecht.” Op 1 oktober kreeg die waar we nu wonen,  een telefoontje dat ons broertje Luck terug ging naar de fretteerder, omdat het kindje, waarvoor die gekocht was, er niets aan vond. Ze hebben hem die middag meteen opgehaald. Met een startgewicht van 290 gram kwam hij hier. Op 9 november is ons broertje Luck naar Stichting De Fret gegaan, omdat hij van ons gescheiden moest worden i.v.m. ongecastreerd gedrag naar ons toe. Nekvel pakken, krokodil draaien in lichte vorm, onrust in de kooi.
Ik ben net als mijn broer Puk, nog steeds erg angstig, niet zoveel paniek als hij, maar schiet ook weg van vele kleine geluidjes. Maar ze zijn hier erg geduldig met mij
Net als Puk en Luck, ben ik bij de frettendierenarts geweest, en daar bleek uit een urinetest dat ik eiwitverlies had via mijn nieren. Komt door maagproblemen die ik heb gekregen van het slechte voedsel. Maar nu ik goed eten krijg, gaat het al een stuk beter.
Ik wil graag centjes voor mijn spaarpot, want door de onderzoeken is het op, en ik moet nog gecastreerd worden.


Ik heb kerstvrouwen en een kerstman

icon_rendeerPam Douven

icon_rendeerRuud Gebhardt en Leonie de Visser

icon_rendeerJolanda Versteeg