De fretten die verwend willen worden

Klik op het hartje voor de fretten die verwend willen worden

Verwende fretten

Klik op smiley voor de fretten die al verwend zijn door kerstmannen en kerstvrouwen

Gebruikersmenu

Speedyicon_rendeericon_rendeericon_rendeericon_rendeer

Speedy

Ik ben speedy, geboren op 21 mei 2012. Mijn naam heb ik niet voor niets, zelfs al zeggen ze dat ik ga behoren tot de senioren fret. Echt nie! Ik ben hier komen wonen in juni 2013. Ik kon niet samen met mijn zusje waardoor ik een helicobacter heb gekregen. Dit is hier gestabiliseerd ondanks de andere fretjes om me heen, en ik werd in oktober 2013 herplaatst. Op 31 juli 2014 ben ik teruggekomen. Ik deed mijn territorium maken in de woonkamer, klom overal bovenop, waar ik niet mocht komen, waardoor ik een speelren buiten kreeg. Maar ikke, de energieke klimmende “echte” mensgerichte fret was daar echt niet blij mee. Dus ik brak ook uit de speelren *grin grin*. Ik zou zo graag een eigen gouden mandje willen, waar ik uit mijn dak kan gaan, dat mag ik hier ook wel, maar er zijn er hier meer die uit hun dak willen gaan, dus moet het gedeeld worden die speeltijd.
Ik ben chemisch gecastreerd = dus een implantaat, ben geënt, gechipt, heb een helicobacter die je er ook bij krijgt, waar ik wel elke dag korreltjes voor krijg, ook eet ik graag elke dag brokkenbrij van Virbac. Ik wil bij mensen zijn, ik wil een eigen kooi, met eigen speeltijd, en niet met diezelfde bemoeizuchtige soortgenoten spelen, want ik eet ze op, zonder pardon!, en als kers op de slagroom, wil ik perse bij de Frettenkliniek onder controle blijven. Nou, dat is toch fijn dat ik dat allemaal mee neem en weet wat ik wil?

Graag had ik centjes voor de spaarpot omdat ik de jaarlijkse check weer ga krijgen of liever een gouden mandje die mijn aandoeningen en eisen erbij wil nemen en waar ik nog een paar jaar mag speedy-en.


Ik heb kerstvrouwen

icon_rendeerJeannie Mullens-Pasztjerik

icon_rendeerMientje (Harrie en Charlotte Bluemink)

icon_rendeerMichelle

icon_rendeerMarion Sorman