De fretten die verwend willen worden

Klik op het hartje voor de fretten die verwend willen worden

Verwende fretten

Klik op smiley voor de fretten die al verwend zijn door kerstmannen en kerstvrouwen

Finnicon_rendeericon_rendeericon_rendeericon_rendeericon_rendeer

finn

Hallo allemaal,
Voor meeste van jullie ben ik al een beetje bekend, voor anderen nog niet. Ik ben Finn, mijn mamma (Fee) was gevonden en bleek na onderzoek zwanger van mij en mijn broertje en zusjes. Helaas bleken we allemaal ziek te zijn. Dokter Hanneke heeft de onderste steen boven proberen te krijgen, weet nu dat het een Corona variant betreft. Ze is heel goed op weg en met steun van de werkgroep én hopelijk met deze actie, kan ze verder onderzoek doen om deze te bestrijden. Zowel Marianne (stiekem noem ik haar mijn oma, zij heeft ongelofelijk goed voor ons gezorgd) als Hanneke hebben gezorgd dat het gaat zoals het nu gaat en ben hun enorm dankbaar.
Met mij gaat het, naar omstandigheden, best goed. Heb het binnen en buiten goed naar mijn zin, al komt er nogal eens een vreemde op mijn terrein.... Dus, elke dag even een inspectie rondje lopen. Ook alle muizen- en mollen-gangen ... zelfs nog een keer bijna mijn neus geprikt aan een egel. Daarna nog even wat knabbelen of lekkere brokken brij en lekker slapen, soms kan ik alleen bijna niet kiezen waar, zoveel heerlijke zakjes, kleedjes, dekens... vandaag ga ik lekker in de deken onder de bank, straks m'n hangmatje.

Nu ben ik gek op de Recovery Liquid, die witte flesjes, kom ik direct mijn bed voor uit. Durf het bijna niet te vragen maar als jullie er één ... jammiejammie.
Een donatie voor de werkgroep en/of Stichting De Fret zou ik ook heel fijn vinden.

Hele fijne feestdagen gewenst, ik ga m'n slaapzakje in


Ik heb kerstvrouwen
Jolanda Versteeg
icon_rendeerSandra
icon_rendeerMarie-Lousie van Overveld
icon_rendeerCorrie Stienen
 
icon_rendeerMariëlle Huibers