De fretten die verwend willen worden

Klik op het hartje voor de fretten die verwend willen worden

Verwende fretten

Klik op smiley voor de fretten die al verwend zijn door kerstmannen en kerstvrouwen

  Bindi icon_rendeericon_rendeericon_rendeericon_rendeer

Bindi 3

Hallo allemaal,

Ik ben Bindi 5 jaar en chronisch ziek door dat verfriepte corona virus, maar ik ben er nog en dat had mijjn slaafje niet verwacht. Mijn zusje die bij mij woonde is al heel jong overleden door de ziekte. Ik ben in een adoptiefret van Stichting Fret & Welzijn. Ik ben begin dit jaar verhuisd naar een andere woonplaats en dus ook heb ik een nieuwe woning gekregen in de buitenlucht. Ik heb heel veel slaapplekken maar mijn oude egelhuis is in de zomer favoriet en met teveel regen heb ik een groot kippenhok waar ik kan kiezen tussen 2 slaapplekken. Ik heb daar ook een poepbak dichtbij staan zodat ik niet te ver moet lopen. Ik heb wel 3 poepbakken wat een luxe. Allemaal zo geinstalleerd dat als ik met mijn slaperig hoofdje wakker wordt niet te ver hoef te rennen als ik hoog nodig moet. Ik ben al helemaal gewend in mijn nieuwe leef omgeving. 

Mijn Waltham is nu helemaal op en ik vind de recovery liquid ook heel lekker. Mijn slaafje is blij dat ik dat nu ook recovery naar binnen werk, maar ik hoorde haar wel zeggen dat ze ook brokkenbrij gaat maken voor me, omdat de recovery liquid wel heel erg prijzig is.

Jullie begrijpen het al ik wil heel graag heel veel recovery liquid want daar lik ik mijn pootjes er bij af. Ik wil niet te schooierig zijn hoor, maar het is te proberen waard ha,ha,ha. Dus voor nog 1 keer heeeel veeel recovery liquid pleeeaaasssse. Dan kan ik de brokkenbrij ontwijken zoveel mogelijk want ik ben een kieskeurige eter.

Een fleece kleedje is ook heel erg welkom hoor of een heerlijke slaapzak. In de winter heb ik namelijk veel verschoon nodig. Ik knaag niet meer op kleedjes dus ik krijg nu fleece slaapzakken van mijn slaafje. Hangmat hoef ik niet want die kan ik niet ophangen in mijn ren.O ja ik heb ook medicatie dus financiƫle donaties zijn ook welkom. Dus kies maar iets uit wat bij je past.

Nou houdoe dan, want ik ben een echte brabander. Heel veel dank alvast voor mijn mogelijke kerstkadootjes

Groetjes,

Bindi


Ik heb kerstvrouwen
Saskia Blok
Marie-Louise van Overveld
Katja
icon_rendeerJolanda Versteeg