De fretten die verwend willen worden

Klik op het hartje voor de fretten die verwend willen worden

Verwende fretten

Klik op smiley voor de fretten die al verwend zijn door kerstmannen en kerstvrouwen

Cheeto icon_rendeericon_rendeericon_rendeericon_rendeericon_rendeer

 Laura 

Ik ben Cheeto!

Ik zit sinds november in de opvang omdat mijn eigenaresse niet meer voor mij kon zorgen. Ik ben een vent van 5 jaar, maar dat zou je echt niet zeggen! Ik spring en race rond als een jonge fret en klim het liefst overal op, achter en tussen, en kom af en toe even aandacht zoeken. En dat allemaal met vrolijk gemok! En als ik dan eenmaal moe ben, dan kruip ik het liefst bij je op schoot voor een kroel en een dutje.

Ze vinden mij bij de Stichting een hele lieve fret en hadden gehoopt dat ik snel naar een nieuw baasje kon die mij alle aandacht kan geven, want daar ben ik dol op. Helaas bleek mijn medische keuring nog niet zo goed en nu moet ik voorlopig in de opvang blijven.

Daar heb ik al wel speelgoed hoor, maar al die balletjes daar vind ik helemaal niets. Voor kerst heb ik dan ook het liefst nieuwe tunnels waar ik lekker in kan graven of ander speelgoed waar ik me in kan verstoppen. Of een warm slaapzakje voor de winter! Ook eet ik graag Virbac Baby kattenbrokken en wat extra Royal Canin Recovery Liquid is altijd mooi meegenomen, want daar krijg ik nu mijn medicijnen in.

Alvast heeeeel erg bedankt!


Ik heb kerstvrouwen
icon_rendeerJolanda versteeg
icon_rendeerNancy Broeren
icon_rendeerSandra
icon_rendeerMarie-Louise van Overveld
icon_rendeerMariƫlle Huibers